Mindjárt itt a csínytevés ideje! Pillants be a LUSH 2023-as halloweeni újdonságai közé!

Mindjárt itt a csínytevés ideje! Pillants be a LUSH 2023-as halloweeni újdonságai közé!

LUSH idén is egy hatalmas kollekcióval ünnepelni az őszi szezont, és vele együtt a halloweent, amely telis-tele van sütőtökös, fűszeres, melengető illatokkal és hátborzongatóan izgalmas újdonságokkal, melyek tetőtől-talpig kényeztetnek majd. Felkészültél?
 
A szezonális termékkínálat mindig más és más, persze, de ha a lenti termékeket alaposabban megnézzük, jól látszik, hogy a Lush idén Halloweenra alaposan kitett magáért. Megannyi hab- és tusfürdő, szappan, fürdőbomba, testpermet, aromaolaj és arcápolási termék került 2023-ban a polcokra és a webshop oldalára (amit már a LUSH applikáción keresztül is elértek). 
 
Éljen a mélabú! Borús, sötét, titokzatos és komor. Ezek a szavak jellemzik például az idei halloweeni ajakradírt, ami a Wednesday's Child Is Full Of Woe névre hallgat. De a hangulatot simán elkaphatod, ha van aromalámpád vagy egyszerűen imádod a kádfürdőzést. Mindkét esetben hasznos társad lehet az őszi estékre egy Pumpkin Spice szilárd aromaolaj, ami a szezon illatának és a pumpkin spice latte-nak "tömbösített" változata. Csak kérlek, ne idd meg! 
 
 
Habfürdőből is biztosan találsz kedvedre valót, amiből degeszre fürdőd magad, csakúgy, mint fürdőbombából! Ha igazi metalhead vagy, akkor ki kell próbáld a Bonehead habfürdőt, ami elég gyorsan mentolos kék vizet varázsol köréd. De ha még mindig a metal zenénél tartunk és esetleg nem idegen tőled a screamo műfaj sem, akkor a hasonszőrű névre keresztelt fürdőbomba is tetszeni fog. Mutatom hol találod: ITT!
 
Vagy csak szimplán tedd fel a Bauhaus együttes lemezét, gyújts egy gyertyát, majd dőlj hátra a mellkasodon átkulcsolt kézzel a sejtelmesen gőzölgő és világító habok között, amit a Bubble Lugosi habfürdő tesz lehetővé.
 
 
Megvan az a Rick Springfield dal? A Jessie's Girl! Na, a következő téma hasonlít, de csaj helyett már múmia van a középpontban. A Jason's Mummy fürdőbombát feltöltheted fénynél, hogy kádfürdőzéskor beragyogja az estéd - na meg kicsit oldja is az aznapi stresszt, de ez már csak a hab a tortán! Persze nem a múmia az egyedüli lény, ami félelmet kelt bennünk az évnek ezen időszakában, hiszen ott vannak a démonok (Demon In The Dark szappan), a gyertyával megvilágított faragott tökök (Pumpkin fátyolmaszk), a szellemek (Ghostie fürdőbomba). 
 
De hála a Lushnak, ezekre a félelmekre is van megoldás, méghozzá, ha kotyvasztunk egy főzetet. A Witch's Cauldron (azaz a Boszorkány üstje) gyurmaszappanból olyan szappant keverhetsz, nyomkodhatsz, alakítgathatsz és tapaszthatsz, ami az összes félelmedet elijeszti egy pillanat alatt. Persze, ne dobd be az összes fürdőbombát és szappant egyszerre a kádba, mert akkor hasonló arcod lesz, mint a fent említett Screamo vagy Ghostie fürdőbombának. És biztos kelleni fog a tökös fátyolmaszk, hogy helyrehozd!
 
 
Ha mindez nem lenne elég, egy különleges beöltözős bulival is ünnepelhetjük ezt az angolszász ünnepet a Lush megjelölt boltjaiban, ami nem egy szimpla Halloween Party lesz, hanem egy LUSH Halloween Party és termékkészítő workshop. Az október 29-ei eseményre az alábbi négy üzletbe regisztrálhatunk EZEN A REGISZTRÁCIÓS ŰRLAPON:
- LUSH Fashion Street (1052 Budapest, Deák Ferenc u. 21.)
- LUSH Westend (1062 Budapest, Váci út 1-3. földszint 209)
- LUSH Allee (1117 Budapest, Október huszonharmadika u. 8-10. földszint)
- LUSH Árkád (1106 Budapest, Örs vezér tere 25. 1.emelet)
 
A workshopon egy Ghostie fürdőbombát készíthetsz és ha kedved tartja, öltözz is be, hogy teljes legyen a rémisztő élmény! Siess! Nehogy lemaradj az időpontokról! Az eseményről több információt találsz IDE KATTINTVA!