Megérkezett A Kávé Útja Élménydoboz!

Megérkezett A Kávé Útja Élménydoboz!

A Monyo Brewing megint kitalált valamit, erről szól az alábbi hír:
"Ne keress tovább! Megtaláltad a tökéletes gasztroajándékot a partnereidnek, munkavállalóidnak. Örömmel és büszkeséggel mutatjuk be neked A Kávé Útja - Circular Coffee Tasting Box-ot, ami három hazai márka (Ételmentő, Bányai, MONYO) közös együttműködéseként jött létre.
Indulj különleges utazásra kedvenc meleg italoddal a Costa Rica-i kávéültetvényekről egészen a kávés csészéden túlra. Merülj el a specialty kávé világában, mint soha korábban, és fedezd fel a kávétermelés rejtett kincseit upcycled finomságok formájában.
 
A dekoratív külső igazán egyedi termékeket takar, amelyek a zero waste és az upcycling jegyében készültek. Erről a mozgalomról itt tudsz bővebben olvasni.
 
Kinek ajánljuk a Kávé útja élménycsomagot?
a specialty kávé szerelmeseinek
kulináris felfedezőknek
egyedi ajándékot keresőknek
tudatos bolygóbarát fogyasztóknak 
A csomag tartalma:
Bányai 'Csokis Kuglóf' Coffee (60g) - sötét pörkölésű szemes kávé - A Bányai klasszikusa a tradicionális Honeyfeldogozású Caturra és Catuai blend. A pörkölés során leheletnyivel tovább pörkölt babok, a frissen sült étcsokis kuglóf ízével hozzák vissza az elveszett gyermekkor legszebb emlékeit.
 
 
Bányai Cascara (40g) - szárított kávégyümölcs - kávébab nélkül - 100% szárított Caturra/Catuai szárított kávégyümölcs a Bányai farm legédesebb kávégyümölcseiből. Melegen gyümölcsös teaként vagy cascara cold brew formájában is fogyasztható.
 
MONYO Cascara Cola (330ml) - Kóla ízű szénsavas üdítőital cascara-val - A MONYO kraft üdítője következő szintre emelve. Cascara felhasználását, egy egészségesebb és fenntarthatóbb alternatívát kínál a szénsavas üdítőre vagy élénkítő hastással bíró italra vágyóknak.
 
Ételmentő Moka Spent Grain Granola (75g) - Kávézaccal ízesített, sörtörköly felhasználásával készült granola - Granola a kávézacc mellett étcsokoládé darabokkal és tökmaggal ízesítve vált valóra egy ropogós kávéélményt. Az Ételmentő első duplán upcycled terméke.
Felkeltettük az érdeklődésed? Az elsők között, veheted kézbe, ha most rendelsz. Az októberi gyártást követően, november elején indítjuk útjára a csomagokat."