stoner-rock alapú dögös rock and roll muzsika

stoner-rock alapú dögös rock and roll muzsika

Megjelent a Slowmesh új nagylemeze!

Itt a Slowmesh friss albuma, az Isolate.
 
Már megjelent a Stone Sour, Alice in Chains és Black Stone Cherry rajongók számára igazán személyre szabott muzsikát szolgáltató Slowmesh második nagylemeze. Az “Isolate” már országszerte kapható a HammerWorld magazin decemberi-januári dupla számának mellékleteként eszméletlenül kedvező, mindössze 990 forintos áron, megrendelhető exkluzív digipack csomagolásban közvetlenül a zenekartól, és végighallgatható online streaming felületeken is.
 
 
Az “Isolate” az előző album által lefektetett zenei alapokon halad tovább. A fő csapásvonal továbbra is a stoner-rock alapú dögös rock and roll muzsika. A zenei palettát ezúttal azonban olyan dalok is színesítik, amelyek a dark-country, a punk rock, a grunge világát idézik és helyenként sötétebb hangulat is felfedezhető az albumon. Elsőként a klipes címadó dalt mutatták be november végén. 
 
 
A lemezen több vendégművész is közreműködik. Farkas Sarolta (Buttercup) a “Ladyguest” című dalban énekel, Kálló Péter (ex-Slowmesh, jelenleg Ákos, Rúzsa Magdi) a “Liquid Love”-ban gitározik, valamint több dalban is szerepel Tari Szabolcs (Miserium), aki az egész album zenei produceri munkálatait is ellátta. Ő billentyűzik az “Out Of Reach”-ben, de neki köszönhető a “Sunflower” végén a lemezt lezáró, remekbe szabott klasszikus gitár outro is.
 
“2020 alaposan megleckéztetett minket. Szinte az összes fellépésünk elmaradt - köztük egy orosz és egy japán fesztivál - de mivel a lemezanyag már az év elején összeállt, és amúgy is tervben volt a stúdiózás, minden felszabaduló időnket és energiánkat a felvételekbe fektettük. Az első lemez ösztönösségéhez képest ezúttal egy kifejezetten érett, érlelt anyag állt össze.” - tette hozzá Süle Tamás gitáros-dalszerző.