„Meguntam a loholást a semmibe” – megjelent BÖBE FUTOK című dala

„Meguntam a loholást a semmibe” – megjelent BÖBE FUTOK című dala

BÖBE újra olyan témával foglalkozik friss szerzeményében, ami sokak számára fájóan ismerős lehet. Az énekesnő legújabb FUTOK című dalában ugyanis a játszmázós ismerkedést szedi darabjaira. A dinamikus afro beat-ek és a fülbemászó dallamok mellett frappáns szövege miatt is erősen ajánlott csekkolni az április 12-én debütáló kiadványt!
A tavasz folyamán BÖBE egy négyszámos kislemezt jelentet meg, aminek egyik érdekessége, hogy dalok egyesével érkeznek róla. Legelső szerzeményként február végén a REDFLAG droppolt, ami az emberi kapcsolatok során felvillanó piros zászlókra, úgynevezett redflagekre hívta fel a figyelmet. BÖBE a FUTOK esetében is egy olyan témát választott, amivel rengetegen tudnak majd azonosulni.
 
 
BÖBE elmondása szerint a dal a szerelmi élet körüli problémákra hívja fel a figyelmet, különösen az randizás korai szakaszában fellelhető intő jelekre. A FUTOK és a korábbi REDFLAG úgy tűnik, mintha egy-egy ablakot nyitna az énekesnő korábbi tapasztalataira, amikben az emberi kapcsolatok rejtelmei is szerepelnek:
„Az ismerkedés fázisában fellelhető problémákra világítanak rá a dalok. Mind a REDFLAG, mind a FUTOK inkább azt a periódust mutatják be, amikor még csak megismernél valakit, de ignorálod az intő jeleket vele kapcsolatban (REDFLAG), vagy az egész egy játszma, ami tele van taktikázással és nem őszinte - utóbbi a FUTOK témája.”
 
 
BÖBE zenei munkásságát rendszerint személyes tapasztalatai és érzései inspirálják. Ezeknek a dalba öntésén BÖBE Usztics Pepe producerrel dolgozik közösen. A FUTOK készítése során BÖBE hozta a dal alapötletét, majd Pepe kiegészítette és új ötletekkel gazdagította az egy éve a fiókban pihenő demót. Zeneileg az új single különlegességét kétségtelenül az afro beat-es lüktetés adja.
 
 
BÖBE tavaszi EP-je további érdekességeket is tartogat a közönség számára, melyekről egyelőre csak annyit árult el, hogy BÖBE-BABA és egy videóklip is várható hozzájuk. Ha nem szeretnél lemaradni BÖBE aktuális dalairól, akkor kövesd figyelemmel a közösségi média oldalait!