meszka “Minden állomás” című dalával visz zenei utazásra

meszka “Minden állomás” című dalával visz zenei utazásra

Meszes Balázs, a Punnany Massif énekese "meszka" nevű szólóprojektjével tavaly óta egy nagylemezzel és két single-el hívta fel magára a figyelmet, mindemellett élőben fellépett többek között a Budapest Parkban, a Művészetek Völgyében, Paloznaki Jazzpikniken és a Kerekdomb Fesztiválon is.
 
Most új megjelenésével, a “Minden állomás” c. dallal és klippel lepi meg közönségét.
A dal szövegének ihletét meszka az utazásban találta meg: "Kezdetben az a kép inspirált, amikor a vagonban ülve néha annyira az utazás részévé válunk, hogy nem tudunk különbséget tenni az utazó és a táj között. Erre utal a 'vonat áll, csak a peron jön felénk' szövegrész. Továbbgondolva eszembe jutott, hogy zenészként mennyi hasonló pillanatban volt részünk. Az életünket meséljük a közönségnek vagy az életünk mese a közönségnek. Ezt az élményt, ezt a pillanatot, amikor szegény-gazdagon állunk a semmi közepén, akartam konzerválni egy dalban."
 
A dalhoz készült klip - melyben Szabó Simon is tiszteletét teszi - Rohonczi Anita kreatív rendezésével készült, és a zenész lét elviselhetetlen könnyedségét tárja elénk egyedi képi világával.
A zenei palettát Kerekes Kornél nagybőgőzése, Muhari Krisztián trombitálása, Pető Szabolcs gitározása és vokálja, valamint Hoffer Gergely dobolása színesíti, melyek együtt alkotják meszka kifinomult hangzásvilágát.