Metal Memoár – Az utolsó lehetőség, hogy bekerüljön a neved!

Metal Memoár – Az utolsó lehetőség, hogy bekerüljön a neved!

Dudich Ákos ezúttal Dave Mustaine önéletrajzát hozza el magyarul az olvasók számára!
 
A Megadeth főnöke megdöbbentő őszinteséggel vall élete minden szakaszáról, hullámhegyekről és hullámvölgyekről, meg egy csomó olyan dologról is, amire nem is gondolnánk! A kötet túlzás nélkül azok számára is érdekfeszítő olvasmány, akik nem sorolják a kedvenceik közé a bandát, vagy magát a főhőst!
Ákostól és a Konkrét Könyvektől megszokott módon ezúttal is van lehetőség névvel bekerülni a könyvbe! Amennyiben 2021. 05. 16-án éjfélig előrendeled a kötetet az alábbi linken, a te neved is ott lesz a fejlécen! Fontos, hogy a kötet később is kapható lesz, de ha szeretnéd magad viszontlátni benne, ne habozz, még itt a lehetőség!
 
 
Az előrendelést itt tudod megtenni, a könyv fülszövege pedig mutatjuk:
„Egy metálikon felemelkedése és aláhullása.
 Dave Mustaine gond nélkül felvállalja, hogy többször is végignyalta a gödör alját a speed metállal kísért dickensi élete során.
 Szegénységben és folyamatos költözködéssel töltött gyerekkor? Pipa. 
Bántalmazó, alkoholista szülő? Pipa.
 Agyzsibbasztó vallásos tévelygések (Mustaine esetében a Jehova tanúi és a sátánizmus)? Pipa. 
Alkoholizmus, drogfüggőség, hajléktalanság? Pipa, pipa, pipa.

Lélekőrlő szakmai és művészi kudarcok? Pipa.
 Elvonó? Pipa (tizenhétszer, saccperkábé). 
Halálközeli élmény? Szintén pipa!

James Hetfield, akivel Dave Mustaine sok évvel ezelőtt megalapította a Metallicát, egyszer találóan megjegyezte – némi hitetlenkedő felhanggal –, hogy tutira patkóval a seggében született. Ennyire szerencsés, hogy még él, mindazok után, amiken keresztülment.
 Folyamatosan az árral szemben úszva, Mustaine szédítő magasságokba jutott. Miután dicstelen véget ért az induló Metallicával töltött, igazi ámokfutással felérő időszaka, Mustaine hamar világhírű rocksztárrá avanzsált – alapítója, frontembere, énekese, dalszerzője, és gitárosa (de facto vezérigazgatója) volt a Megadeth-nek, az egyik legnépszerűbb heavy metal zenekarnak.
 Dave Mustaine élete egyszerre lenyűgöző, vérfagyasztó és inspiráló.”