Mindenen át a VálaszÚttal

Mindenen át a VálaszÚttal

A zenekar harmadik nagylemeze jelenik meg november 9-én.

A “Mindenen át!” CD az EDGE Records/Hammer Music gondozásában lát majd napvilágot, s a rajta található szerzemények ismét az igényes pop és a modern rock határán egyensúlyoznak. A VálaszÚt zenekar legújabb “Mindenen át!” című albumáról az első, lemezelőzetes single az “Egy jó nagy korty az életből” lett, mely a banda poposabb, rádióbarátabb oldalát domborítja ki. A kislemezdalhoz tartozó hivatalos werkfilm-klip a stúdiómunkálatok elmélyült és vicces pillanataiba enged betekintést.
 
 
Szergya énekes, gitáros így fogalmazott a dal werk-klipjével kapcsolatban: 
 
“A stúdiózás során végig felvételeket készítettünk egymásról az okostelefonjainkal és kamerával, amiket aztán a banda gitárosa Móczár Laci szerkesztett egybe. A zenélésen kívül a nézők láthatják azt is, ahogy éppen elszúrunk valamit és jól kiröhögjük egymást. Ki ne hagyjátok!”
 
Az új album kiadásával párhuzamosan, novemberben elindul az összes korábbi VálaszÚt dal digitális terjesztése. Tehát az új korong mellett hamarosan az összes digitális áruházban elérhetővé válnak a korábban magánkiadásban kiadott “Titok” és a “Van még esély” VálaszÚt CD-k szerzeményei, utóbbiak frissen remaszterizált, újraénekelt változatban is.
 
 
Mindenen át! tracklista:
 
1. Kezdődik
2. Álompolgár
3. Hazatalálsz
4. Jó nagy korty az életből
5. Mindenen át!
6. Feltámadok hamvaimból
7. Mit csinálsz?
8. Rózsa Sándor
9. A hűség vonalán
10. Együtt a világ ellen