Nem csak párosan szép!

Nem csak párosan szép!

Rendhagyó Valentin-napi páros-páratlan programajánló

Butaság, hogy a Valentin-nap csakis a pároké lenne! Február 14. ugyan valóban világszerte a szerelem nagy napja, de hát szerelmesnek lenni annyi mindenbe lehet! Következzék hát rendhagyó Valentin-napi páros-páratlan programajánlónk, ami minden vágyat kielégít!
 
Fontos!
Az alábbi kalandokat azért szeretjük, mert egyáltalán nem csak párban élvezhetőek, simán mehetsz anyukáddal, a haverokkal, vagy akár teljesen egyedül is, az élmény garantált!
 
Lehetsz szerelmes az adrenalinba
Ebben az esetben a te ideális Valentin-progid egy jó kis szabadulószoba. De emeljük a tétet, és próbálj ki valami teljesen újat: mondjuk hallottál már a VR szemüveges, virtuális valóságban elveszős szabadulásról? Ha nem, akkor itt az ideje, hogy kipróbáld, milyen érzés elveszni egy Piramisban!
Démonblokk, Budapest, Hős u. 1.
 
Odáig lehetsz a természetért
A nature-lovereknek nincs is jobb hely erre a napra, mint a nemrégiben megnyílt Twentysix, vagyis a Király utca legújabb közösségi tere, ahol jógázni, relaxálni, beszélgetni és kávézni is lehet, mindezt ráadásul szó szerint édenkerti környezetben, 26 fokban, banánpálmák alatt.
Twentysix, Budapest, Király utca 26.
 
Szeretheted a hasadat
Kajáltál már elvarázsolt kastélyban? Ha nem, akkor ez mindenképpen pótolandó, szóval kész szerencse, hogy a nemrég nyílt The Magic pont egy ilyen hely: mágikus burgerek, unikornisos gofrik és hasonló bűbájos nyalánkságok várják a fantasyk és a finomságok rajongóit!
The Magic, Budapest, Hajós utca 25.
 
Imádhatod a jó filmeket
Feldobnád az otthoni összebújós filmezést?  Akkor próbáld ki nagyban ezt az érzést: voltál már mondjuk a város legkényelmesebb mozijában, a Buda Bed Cinemában, ahol ágyban fekve izgulhatjátok végig a legújabb mozikat a széles vászon előtt?
Buda Bed Cinema, Budapest, Bécsi út 38-44.
 
Élhetsz-halhatsz a művészetekért
Ha ez a helyzet, nincs miért tétováznod, jobb programra nem lelhetsz: ásd bele magad az ókori rejtélyek feneketlen kincsestárába: a budapesti tárlat Egyiptom egykori legjóképűbb uralkodójának, Tutanhamonnak 3000 éves titkaiba kalauzol el.
Budapest, Király utca 26.
 
Plusz tipp:
Ha mindennek ellenére mégis a klasszikus Valentin-napra szavazol, akkor íme egy extra romantikus ötlet:
 
Láttad már a várost felülről?
Ha igen, ha nem, ez a látvány mindig lenyűgöző: szóval ne habozzatok bedobni egy-két koktélt – a főváros top panorámáját lesve a 360 Bar iglujainak egyikéből!
360 Bar, Budapest, Andrássy út 39.