"Nem negatív jelentéssel bír a Pressure, inkább egy felpörgött lelki állapot"

A Deep Glaze egy alternatív és klasszikus rock and roll elemeket vegyítő zenekar.

A csapat ereje a hitelességében és egyediségében rejlik. Zenéjükben érezhető a folyamatos kísérletezgetés, amely a mediterrán elemek használata mellett a különböző stílusok vegyítésében mutatkozik meg.
 
"A klipet Halasi Bálint és Lazin Damján valósították meg. Az egész video Stop Motion technikán alapszik, ami nagyon sok kis részlet kidolgozását jelenti. Ami külön érdekesség, hogy ezt a számot direkt a stúdióban 15 perc alatt raktuk össze és a video ötlete is az utolsó pillanatban született meg a srácok részéről, mert idő szűkében voltunk. Ettől szerintem csak még érdekesebb az egész szám köré fonódott feeling, hisz alapvetően a klipnek is egy feszült hangulata lett. Eleinte nem akartuk, hogy számcím legyen az album címe is, de az egész procedúra, ahogy megcsináltuk az utolsó számot, valahogy illett az egész albumhoz és nem negatív jelentéssel bír ebben a helyzetben a "Pressure", mint nyomás vagy feszültség, hanem inkább egy felpörgött lelki állapot, ami pontosságot, erőt ad." -  Golecász Jorgosz (gitáros, énekes )
 
"Szóval nehezen tudtuk eldönteni melyik szám legyen, de legvégül aztán a "Pressure"-re esett a választás, mert alapból is az egyik kedvencünk az albumról, de emellett elég dinamikus és pörgős és szerkezetében is tökéletesen ráilleszthető egy videoklip. Csomó David Attenborough BBC természetfilmet nézünk alapból, azokból inspirálódtunk leginkább. Egy kicsit sötétebb, idegenebb környezetbe helyeztük ezt az  egész természetfilmes dolgot. Igyekeztünk úgy megalkotni az egész atmoszférát és látványt, hogy csak éppen hogy eltávolodjon a valóságtól, de mégis egyertelmű legyen, hogy egy bogárról és egy növényről van szó. Otthon a Margit körúti albérletünket rendeztük be szobastúdiónak, akkora pörgés volt, hogy általában éjt nappallá téve dolgoztunk rajta, az utóbbi két hetünk tényleg csak erről szolt. Amilyen gyorsan elkészült az alapkoncepció, annyit sok kísérletezés volt mire a végleges látványig eljutottunk. Az a legjobb a stopmotionban és a miniatűr díszletépítésben, hogy a legfurcsább anyagokat használja fel az ember a makettekhez. Van ebben a klipben felmosórongy,  toboztüske, szemeteszsák, WC kefe és meg  koriandermag is.Nagy köszönet jár még Szatmári Bendegúznak, aki a plusz 3D animáció részeket oldotta meg nekünk. Amúgy meg annyiról szól a video, hogy egy idegen kopár tájon robbanásszerűen virágzásnak indul a természet, és egy bogár ezt érzékelvén elindul beporozni az egyik növényt. Szóval kb. egy bogár és növény által átlélt kölcsönös egyre fokozódó feszült extázis." - Halasi Bálint & Lazin Damján (videokészítők)
 
 
 
Alakulás éve: 2015
 
Megjelenések:
2015- Unveiled EP , Shadow Single
2017- Pressure LP, Black Velvet Single
 
Cseh Tamás Program – Induló Előadói Támogatás 2016
 
Tagok:
Golecász Jorgosz –ének,gitár
Topuzidisz Dimitrisz –vokál,gitár
Móricz Balázs -szinti
Szőke Zoltán –vokál, basszus
Szőke Bence –dob
 
Közelgő fellépések:
07.15. - Bánkitó 
07.21. - Campus Fesztivál
07.22. - Veszprém Utcazene 
09.01. - Ubikeklektik