Nessa Barrett az american jesus-szal tért vissza, Bebe Rexha Dolly Partonnal nyomja új dalában

Nessa Barrett az american jesus-szal tért vissza, Bebe Rexha Dolly Partonnal nyomja új dalában

A provokatív vadóc Nessa Barrett, “american jesus” című újdonsággal tért vissza a zeneiparba!

A szelídebb új sláger közvetlenül a vad, punk hangzásvilágú „BANG BANG” után érkezik, amiben a dübörgő gitárok és lüktető basszusok adják az ütemet. Barrett emellett 2022-ben olyan ütős zenéket is kihozott - a kritikusok által is elismert young forever albumáról -, mint a “die first” vagy “tired of california”.

Az extravagáns lány a mai napig több mint 1,3 milliárd streaminget halmozott fel és olyan jelentős listákon szerepelt, mint a Billboard “21 Under 21” rangsora, miközben az MTV VMA-n az Év Push Performance díjára is jelölték, temérdek más díj mellett.

Olyan felvétellel, mint az “american jesus,” Barrett garantáltan tovább száguld a világhírnév felé – csakúgy, ahogy a lenyűgöző, fordulatos videóklipben főszerepet alakító, motoros srác mögött.

A videóklip formájában is debütáló single egy ismét határokat feszegető, dögös alterpop hit lett, ami a húszas évei elején járó énekesnő sold-out young forever turnéján debütált. 

„A dal egy fantáziát elevenít meg egy olyan személyről, aki a megmentőd és a cowboyod is lehet egyben” meséli Nessa. „Mindenki egy varázslatos, éteri szerelemről álmodozik, ezért tudom, hogy sokan fognak tudni kapcsolódni a számomhoz.”

 

A popkultúra egyre fényesebb csillaga, Bebe Rexha megjelent saját nevű albumával

Az új kiadvány magabiztos és szerethető, és a ’70-es évek zenei árnyalatait festi újra. A ’Bebe’ azzal a kihívással készült, hogy a sztár „a valaha volt legjobbat írja”. Olyan legendák szerepelnek a korongon, mint a country ikon Dolly Parton, a legendás Fleetwood Mac-ből Stevie Nicks, a rap pápa Snoop Dogg, valamint a David Guettaval közös, Grammy-díjra és Fonogram-díjra jelölt „I’m Good (Blue)” is helyet kapott a lemezen.

A ’Bebe’ művészi és mainstream egyszerre: pörgős, változatos számaival Rexha a korábbi korok nagyjai és saját példaképei előtt egyaránt mélyen meghajol.

„Úgy érzem, mostanra felnőttebb vagyok – nő vagyok, és sokkal nyugodtabbnak érzem magam” – mesélte az énekesnő-dalszerző. „Ez a lemez előre lépésnek tűnik. Szeretem a dance zenét, de szeretem a rockzenét, szeretem a countryt, és szeretem a gitárokat, úgyhogy ezen az albumon minden dal természetes fejlődésnek, evolúciónak tűnik számomra. Még mindig én vagyok, de a mostani minden értelemben egy új korszak.”