Nevezd be a gyereked gasztro-bátorságpróbára!
A kicsiket is várják a hétvégi Food Truck Rally-n.
Kézműves programok, kvízjáték és ügyességi vetélkedő, melyekben kivétel nélkül megjelenik a gasztronómia: február 24-26 között a gyerekekre is gondolnak a Food Truck Rally-n! A családok a fenntarthatóság jegyében fűszernövényeket is ültethetnek, a legmerészebb lurkókat pedig egy gasztronómiai bátorságpróba várja.
Folyamatos programokkal várják a gyerekeket is a legismertebb hazai food truck-ok kiállításán, a Food Truck Rally-n. A legkisebbek kakaóvajjal készíthetnek kézlenyomatot, a játékba az egész család apraja-nagyja beszállhat. A zöldülés és a műanyagmentes fesztivál jegyében a lurkók közelebbről is megismerhetik a rendezvényen használt lebomló eszközöket. Az újrahasznosítható poharakba fűszernövényeket is lehet majd ültetni, amiknek a rendezvény után is gondját viselhetik a családok. Rafinált kérdezz-felelek és kvízjáték várja a nagyobbakat, akik már sokat tudnak az ételekről és az egészséges táplálkozás fontosságáról. A merészebbeket ételekkel kapcsolatos bátorságpróba várja, de lesz ügyességi vetélkedő és sütés-főzés, spájzolás is. A jó hangulatról a Hahó együttes gondoskodik.
PROGRAMOK:
Whirpool gasztroszínpad:
házigazda: Bereznay Tamás – Metro Séfakadémia
Péntek:
15h A magyar hal, mint streetfood
Vendég: Kovács Lázár- Lázár Chef
17h A hamburger titkai
Vendég: Susánszky Ádám és Takács Lajos- Zing Burger
19h A Food Truck Rally zsűrijének értékelése
Szombat:
13h What the Hekk! – balatoni büféforradalom?
Vendég: Bezerics Dani (Paletta Bistrobar és Vinoteca-Balatonboglár)
15h A New York-i delik kedvence kelet-európából
Vendég: Nemes Nóra "Dacota blog ”, a Nosalty bloggere
17h Ázsia ízei Budapest utcáin
Vendég: Song Wang Tao és Nguyen Thuy Phuong - Sáo 哨
Vasárnap:
13h A guruló séf- konyha az autóban
Vendég: Gál Attila (Piknik UtczaBár) és Szalai Dezső (Kanálgép)
15h Barbecue bárhol- mit, hogyan és miért érdemes?
Vendég: Serényi Zsolt A Tetovált Séf (Bp BARbq) Adorjányi Máriusz (Nyárspolgár BBQ)
17h Tűzforró- Danka Chili bemutató és erősevő verseny
Workshop terem:
Péntek:
16h Műanyagmentes jövő- zöldülő fesztiválok
Résztvevők: MSFE, Felelős Gasztróhős, DoremiToday
Szombat:
16h A finom étel csak fél siker- a kommunikáció és marketing fontossága
Résztvevők: Tőke Ildikó- közösségi marketing- Foxy, Pintér Árpád- ételfotós, Török Noémi- sales director, NoSalty, Kiss Miklós- grafikus
Vasárnap:
16h Hogyan csináld?- Food Truck építés és a vállalkozás beindítása
Résztvevők: NÉBIH, konyha technológiai szakember, kivitelező
Koncert&DJ:
Péntek:
14h Pop Secret
16h String Of The Street
18h Oti sound&bass
20h barbarastahl
Szombat:
11h Bróders
12h Frim Fram
14h Dynamite Dudes
19h Calm Spirit
20h Fábián Juli & Zoohacker
Vasárnap:
11h Bróders
12h Feckin Rawkin
14h Hahó Együttes
16h Folk Pakk
18h Kardos Horváth János unplugged
19h dj. Akárki
Belépő: 990,- A belépés 14 éves kor alatt díjtalan.
Minden belépő mellé egy pohár Le Garage limonádét, vagy sört adunk ajándékba!