Online kávé- és sörmise

Online kávé- és sörmise

MONYO Brewing Co. Mange Tak - Online élő sörkóstoló // április 22

Néhány éve még mind azt hittük, hogy a minőségi italkóstolás a borral kezdődik és ott is fejeződik be. De ahogy a hamburgerről kiderült, hogy évekig nem is azt toltuk az arcunkba suli után a vasútállomáson, úgy a kézműves, kisüzemi főzdéknek köszönhetően arra is rádöbbentünk, hogy nem a nagyáruházak polcairól beszerzett dobozosok között kell keresni a megváltást, ha sörről van szó.
 
Na, de tényleg, csak vess egy pillantást a MONYO Crew új sörének, a Manage Taknak a felvezető szövegére! A zamatos áfonya, a madagaszkári vanília és a kenyai Kieni kávé már önmagában is olyan összetevők, amelyeknek még a gondolatába is könnyű beleszeretni.
 
A világ egyik legnevesebb mikropörkölő kávéüzemével, a dán Caffe Collective-vel koprodukcióban létrehozott – túlzás nélkül – műalkotás premierjén most te is, az otthonodból vehetsz részt!
 
Nincs más dolgod, mint hogy berendelj egy pakkot a webshopból, és csatlakozz a csapat szerda esti bemutatójához, ahol magukkal az alkotókkal, a Hygge baristájával és hardcore sörrajongókkal beszélgethetsz akár a sörökről, akár a kávékról, akár a kávés sörökről!