PUNNANY MASSIF 20 - RÁADÁS

PUNNANY MASSIF 20 - RÁADÁS

Húszéves a pécsi gyökerű Punnany Massif, amely egész évben a jeles évfordulót ünnepli, a 2023-as év egyik utolsó napján, december 28-án – a Zene Házában is.
 
A hazai hiphop-színtéren már a kétezres években meghatározó formáció a 2010-es évekre az ország egyik legnépszerűbb zenekara lett, akik az ősz elején a legnagyobb budapesti helyszínen ünnepeltek telt ház előtt, most viszont egészen intim közelségben csíphetők el – kihagyhatatlan alkalom, hogy az idén új lemezt (Fel nem) is kiadott zenekart ilyen módon láthassuk.
 
A Punnany Massif így összegzi a 2023-as évét, és ajánlja a koncertet: “Hogy mi történt idén? A masszív passzívból aktívra kapcsolt. Begyújtottuk a punnántúli rakétákat és áprilisban megjelent a Fel Nem nagylemezünk hosszú évek csendjét megtörve, megspékelve egy “Szép” videoklippel. Beutaztuk az országot fesztiváloktól városi napokig és a nyári szezont egy teltházas Budapest Parkos koncerttel zártuk. Mire elérkezik az utolsó hónap 28. napja már túl leszünk egy őszi turnén az ország patinás klubjait bejárva. Idén lettünk 20 évesek és a Mikulással és Jézuskával is egyeztetve arra jutottunk, hogy ezt az évet egy olyan helyen zárjuk az elmúlt dupla dekád számunkra kedves dalaival méltóképp, ahol még nem jártunk. Ajándék tőlünk nektek, vagy tőletek nekünk…Ez már csak aspektus kérdése, de egy biztos: 2023. december 28-án a Magyar Zene Házában együtt búcsúztatjuk az évet, a 20. szülinapunk, egymást… Szí jú der!'