Rage in Peace a hisztérikák ellen

Rage in Peace a hisztérikák ellen

A Rage in Peace egy energikus, fiatalos rock zenekar Budaörsről, akik 2014-ben alakultak és azóta rendületlenül haladnak a hírnév felé.

2015 októberében kiadták első 4 számos EP lemezüket a From Pet to Monster-t, aminek neve a dalok sokszínűségéből fakad. Mint majdnem minden zenekarnál itt is időbe telt, ameddig egymásra talált az az 5 fő, akik a közös célt maguk előtt látva képesek kitartóan, időt nem sajnálva együtt dolgozni, hogy sikeres rockzenészek lehessenek. A közös munka egyik első eredménye, legújabb daluk az I Don't Care. Dalaikat mindig épp aktuális vagy múltban megélt témában írják, amik általában a lányokról, az élet öröméről, politikáról, társadalomkritikáról vagy csak egy közös szép emlékről szólnak.
 
Az I Don't Care énekesük által megélt történet, de nem kifejezetten, egy lányról szól, hanem a világ összes olyan nőjéről akik erőszakosak, önzőek, hisztérikák és saját akaratukat érvényesítve akarják irányítani párjukat. A zenekar elmondása alapján, a dallal nem csak kritikát szeretnének megfogalmazni a társadalom ezen csoportja felé, de bátorításként is célozzák azok számára, akik félnek nemet mondani, és hátul hagyni mindazt ami megköti őket.