Saját bulival tér vissza az Unprocessed

Saját bulival tér vissza az Unprocessed

A német progresszív metál bandát legutóbb a Tesseract vendégeként láthattuk, most pedig eljött az idő az Unprocessed számára, hogy önálló headlinerként hódítsa meg a Dürer Kertet október 15-én
 
Az Unprocessed a modern és progresszív metál világának innovatív ereje, a német bandát a műfaji korlátokon túllépő, egyedi megközelítésükért dicsérik. Legújabb albumuk, a '...and everything in between' az Unprocessed eddigi legteljesebb albuma. Gyönyörűen dallamos, intenzíven brutális, technikailag lehengerlő és hookokkal teli - ez az az album, amely határozottan felhelyezi őket a térképre, mint olyan előadót, akire érdemes odafigyelni. A német kvartett a futurisztikus gitárvezérelt metál új evolúcióját képviseli. A banda elmondása szerint az "...and everything in between" szó szerint úgy írható le, mint minden, ami az élet szélsőségei között van. A dühöt, bánatot, nosztalgiát, szerelmet és félelmet feldolgozó album a személyiség különböző árnyalataira reflektál, amelyekből mindenki áll (pl. mindenkiben ott van a gonosz)."
 
Decemberben kiadott új lemezüket olyan neves magazinok dicsérték, mint a Kerrang!, vagy a Metal Hammer, előbbi úgy hivatkozott az új anyagra, mint egy nagy adag friss levegőre, a metál világában.
 
A koncertre a jegyek elérhetők a www.livenation.hu oldalon.