Sari Schorr koncert - a New York-i énekesnő legjobb dalai élőben, végre Budapesten is

Sari Schorr koncert - a New York-i énekesnő legjobb dalai élőben, végre Budapesten is

Március 26-án lép fel Budapesten a kiváló amerikai énekesnő, Sari Schorr és zenekara. Új lemezének munkálatai közben, a tavaszi turné keretében hozza el legjobb szerzeményeit és a korábbi közönségkedvenc dalokat.

Sari Schorr 2016-ban indította újra karrierjét, és egy döbbenetesen jó debütáló albummal rögtön az európai blues rock közönség egyik kedvenc női előadója lett. ’A Force Of Nature’ címmel jelent meg az első album, de a hosszúra nyúlt turnézás és számos fesztivál fellépés után, 2018-ban érkezett a folytatás is, a ’Never Say Never’. Élő fellépéseinek tökéletes lenyomataként, a változatos blues rock dalok energiáját remekül megmutató ’Live In Europe’ című koncertlemez következett 2020-ban.

A pandémia miatt turnéját többször el kellett halasztani, de idén végre mégis eljut Magyarországra a kiváló amerikai blues rock énekesnő. A korábbi tervektől eltérően az új, harmadik stúdióalbuma csak szeptemberben érkezik, de már hallhatunk majd új dalokat a turné budapesti állomásán.

A régebbiek közül pedig bizonyára felcsendül majd az ’Ain’t Got No Money’, Willie Dixon ’I Just Want To Make Love To You’ című dala, és talán a ’Black Betty’ különleges feldolgozása is. A március eleje óta úton lévő zenekar első magyarországi fellépése minden bizonnyal a legjobb vasárnap esti koncert program a blues és rock zenék kedvelőinek. Ha teheted, te se hagyd ki!

A koncert este 8 órakor kezdődik, előzenekar nem lesz. Kapunyitás este 7-kor.

Belépő: elővételben 6 900 Ft, a koncert napján 7 500 Ft. Jegyek kaphatók online a www.tixa.hu weboldalon. Limitált nyomdai jegyek kaphatók a budapesti Musicland lemezboltban, az Analog Music Hall kávézójában és a HangszerPláza áruházban, továbbá rendelhetők az info@lots-music.com címen.