Szétszakít a Revival

Szétszakít a Revival

Itt a második videoklip a mezőkövesdi zenekartól, hamarosan jön az EP és turné is várható.

A Revival a ”Nem minden az, aminek látszik” című dallal és klippel mutatkozott be 2015-ben, majd rá egy évre kiadták a 12 saját szerzeményből álló "Ereszd el" című nagylemezüket. Játszottak már a Kolor City Fesztiválon a Tankcsapda és a Depresszió előzenekaraként, felléptek a Kowalsky Meg a Vegával, Vikidál Gyula társaságában és az AB/CD zenekarral is. Zán Tomi, a zenekar dobosa így mesél a legfrissebb klipről:
 
"A videóklippet Miskolcon a régi Egészségügyi épületben a Vasgyártól nem messze forgattuk. Izgalmas volt számunkra ez a nap, mert még ilyen helyen, illetve a No Total Films embereivel még nem dolgoztunk együtt. A "Szétszakít" az érzelmileg labilis személyiségzavarról szól. Azt az érzést festi le, mikor az identitás meghasad és pillanatról pillanatra változnak az érzések, illetve a gondolatok valakinek a hite, önmagával és a környezetével szemben. A felvételeket a stúdiómban rögzítettük és Simon István (No Silence Studio) keverte készre az anyagot!"
 
Érdemes lesz figyelni a zenekar web és facebook oldalát, mivel a kislemez 4 dala havonta érkezik valamilyen vizuális anyaggal karöltve, áprilistól pedig elindul a "Szétszakít" tavaszi turné, aminek hamarosan az állomásai is napvilágra kerülnek.