Színesebb, vidámabb, és táncolósabb, mint valaha - Új klippel tért vissza a Chain Bridge Pop

Színesebb, vidámabb, és táncolósabb, mint valaha - Új klippel tért vissza a Chain Bridge Pop

A megszokott líraibb dalok után most mindenkit megtáncoltat a Chain Bridge Pop. A Dal 2021-es színpadát is megjárt zenekar szerzeménye nem csak, hogy "Nem szomorú" de kifejezetten jó hangulatú, pont, ahogy a hozzá készült klip és annak színvilága is. Sőt, most az összes bandatag is szerepel benne!
"Azt mondta a managerünk, hogy jó lenne végre valami vidámabb hangvételű dalt kihoznunk, épp egy demón dolgoztam, és elneveztem emiatt "Nem szomorú"-nak. Aztán így maradt a beszélgetéseinkben, és ráragadt a dalra, de tényleg passzol rá" - magyarázta el a szokatlan címet a banda frontembere, és a szám szerzője, Hajdu Erik. Ahogy ő fogalmazott, a zenekar most egy olyan tracket rakott össze, amin nem kell sokat gondolkodni, inkább csak a hangulatát átérezni.
 
 
A "Tedd fel a kezedet" sorra remélhetőleg tényleg mindenki felteszi majd a kezét, aztán pedig végigcsápolja a CBP koncerteket, például szeptember 8-án az A38 hajón, ahol garantáltan az eddigi legerősebb műsorunkat mutatjuk meg. "Az egyetlen ember, akinek lesz kifogása arra, hogy ne legyen a levegőben a keze, az Dávid lesz, a basszusgitárosunk, aki sajnos a napokban mindkét könyökét eltörte" - mondta a zenekar.