Üdvözöld a deathcore hercegeit Budapesten!

Üdvözöld a deathcore hercegeit Budapesten!

Az őszi és téli koncertek során, amelyeket a Concerto Music szervez, nem csak az évszakok változnak, hanem a zenei paletta is szélesedik. Ha az őszi estéken vadságra vágysz, akkor - többek közt - október 12-én a Barba Negrában a helyed!
 
Csak halkan megsúgom, hogy nem szükséges a novemberi Fear Factory koncertig - vagy esetleg a decemberi Deathstars-ig - tűkön üljünk, addig is bőven részünk lehet zúzós élményekben - de persze, a csontjainknak remélhetőleg nem, úgyhogy óvatosan a pogóval! -, hiszen deathcore négyes koncert szem- és fültanúi lehetünk októberben a Barba Negrában, ellátogat hozzánk a Thy Art Is Murder, a Whitechapel, a Fit For An Autopsy és a Spite zenekar is. 
 
A Thy Art Is Murder egy erőteljesen hangosnak mondható ausztrál deathcore banda, amely mélydöbbenetes zenei élményeket kínál. A zenekar brutális hangzása és sötét témái azonban sokkal többet takarnak, mint amit a felszíni látszat mutat. A zenekar minden tagja hozzájárul a komplex és intenzív zenei stílushoz, amely azonnal magával ragadja a hallgatókat.
A Whitechapel, a Fit For An Autopsy és a Spite is hozzájárulnak a koncert megrázó hangulatához, így ez az este minden rajongónak kihagyhatatlan élményt ígér.

Szerezd be jegyedet időben, és készülj fel egy felejthetetlen este erejére a Thy Art Is Murder, a Whitechapel, a Fit For An Autopsy és a Spite zenekarok koncertjére! Még egyszer a dátum: 2023. október 12., Barba Negra!