Új szakmákban próbálják ki magukat a Carson Coma tagjai

Új szakmákban próbálják ki magukat a Carson Coma tagjai

Teltházas koncertek a Budapest Parkban, MTV EMA-díj Düsseldorfban, Fonogram-díj, négy nagylemez, számtalan kaland – a teljesség igénye nélkül valahogy így festett az elmúlt öt év a Carson Coma zenekar tagjai számára.
Jelenleg az ötödik születésnapi koncertjükre készülnek, amelyet az MVM Dome közepén, egy teljes egészében körbejárható, 360 fokban megtekinthető színpadon ünnepelnek majd április 6-án, ám addig sem áll le az élet a zenekar háza táján…
 
Mivel még öt hónapig egyáltalán nem koncerteznek, így ebben az időszakban újabb területeken próbálják ki magukat a srácok, az új kalandokat pedig naptár formájában is megörökítették.
„Mindig is rajongtunk a tengeri életért, a végtelen óceánért. Mindketten imádtunk kalózosdit játszani, sőt, Zsombornak tengeralattjáró volt a jele oviban. Jött egy telefon, hogy esetleg elmehetnénk pár hónapra a Karib-térségbe vendéglátózni egy hajóra. Mivel már a hátunk közepére sem kívánjuk a zenélést, úgy döntöttünk, hogy inkább matrózként próbálnánk ki magunkat. Mindkettőnknek van már mancsaft-tapasztalata, tehát kapóra jött a dolog és a téli hónapokat így együtt tölthetjük a fedélzeten” - mesélt Héra Barnabás a Bóna Zsomborral közös téli munkájukról. 
 
 
Jónás Attila és Gaál Péter az Amerikai Egyesült Államok nyugati partján vízimentőként pihenik ki az elmúlt öt év fáradalmait.
 
 
A zenekar két fő alkotóeleme, a tűz és a víz természetesen az új szakmákban is megjelenik, Fekete Giorgio és Kun Bálint önkéntes tűzoltóként próbálják ki magukat. A zenekar frontembere így nyilatkozott az irányváltásról: „Mivel szenvedélyes rajongói voltunk az egykori Mentőosztag című sorozatnak, mindig is foglalkoztatott a katasztrófavédelem. Imádunk segíteni az embereken, az ezzel járó izgalom, az adrenalin pedig egyenesen függővé tett minket. Sajnos sok tragédiával találkozunk, de annyit vettünk már ki a kalapból, hogy most már szeretnénk egy kicsit beletenni mi is. Köszönjük a rengeteg támogatást!”
 
 
Az átmeneti hivatásokat bemutató naptárat december 11. és 15. között ajándékként kaphatja meg mindenki, aki jegyet vált a zenekar április 6-i MVM Dome-os koncertjére. A jegyek elérhetők a Live Nation és a Funcode weboldalán.