"Varázslatos folyamat az, amikor egy ötlet mindenkinek megtetszik"

Úgy tűnik sikeres nyarat zárt a Depresszió. Megpörgették, túlpörgették és jól is tették! De, hogy milyen volt újra végigturnézni a fesztiválokat, nagyvárosokat, és hogy ezután mi jön? Tudjuk: új lemez, és őszi klubturné. Minden továbbit Halász Feri mond el!

Mitől működtök ennyire jól együtt?
Alapvetően barátságokra épült a Depresszió zenekar, és a következetesség, valamint a közös cél sokat segít. Tudjuk, hogy a másikat is jó szándék vezérli, és igyekszünk tisztelettel kezelni egymást. 
 
Mit szeretnétek adni a „Vissza a Földre” lemezzel a rajongóknak? Hatással volt a dalokra és a szövegekre az, ahogy felbolydult a világ körülöttünk?
Természetesen hatással voltak az új lemezre is a körülöttünk zajló események, de igyekeztünk nem egy befordult anyagot készíteni. Van 1-2 kifejezetten sötét tónusú dal a lemezen, de alapvetően a ránk jellemző pozitív szemlélet az uralkodó az albumon, ahogyan korábban is. 
 
Hogyan értékelitek a lemezt a teljes Depresszió-életmű tükrében?
Szerintem ezt lehet fejtegetni, de pontosan megmondani nem lehet. Mindig az előrelépést keressük egy új lemezzel, és szerintünk ez a következő mérföldkő. 
...
---
Írta: Könnyű Flóra
---
 

A TELJES INTERJÚÉRT KERESSÉTEK A ROCKSTAR MAGAZINT A RELAY ÉS AZ INMEDIO HÁLÓZATÁBAN ORSZÁGSZERTE!
HA PEDIG ONLINE OLVASNÁTOK, CSAK AJÁNLANI TUDJUK AZ ÚJSÁGOK NETFLIXÉT, A LAPTAPIR.HU-T, AHOL SOK MÁS MAGAZIN MELLETT MINKET IS TUDTOK OLVASNI!

Az aktuális címlapunk:

 

Ez pedig az interjú oldala:

 

 

 

 

Az interjú megjelenését a Nemzeti Kulturális Alap támogatta.