Vidéki gyerekszobából a nagyszínpadra

Vidéki gyerekszobából a nagyszínpadra

Kiss V. Balázs fellépések ezrén van túl, de a mindig is vágyott rá, hogy egy nagy fesztivál főszínpadán léphessen fel. Idén nyáron valóra is vált az álom.
 
A sztárok bűvészeként is ismert illuzionista idén belevágott egy új YouTube-sorozatba, amelyben Magyarország legnagyobb sztárjaival készít varázslatos videókat a kulisszák mögött, ráadásul jó néhány éve mozog otthonosan a hazai zenei élet arcai között. A Strand fesztiválon minden nap a fő fellépők előtt szórakoztatta a közönséget a nagyszínpadon.
 
Kiss V. Balázs az egész közönséget lenyűgözte trükkjeivel, mikor Azahriah, Beton.Hofi, a Carson Coma, Majka, a Hiperkarma, a Bagossy Brothers Company és a Wellhello felvezetőjeként varázsolt. 
 
Volt, hogy ezrekkel mutatott be közösen egy mutatványt, és jó néhányszor esett le a teljes nagyszínpad előtti közönség álla, amikor Balázs partnerhölgyét lebegtette, vagy akkor, amikor hirtelen eltűnt a színpadon, majd megjelent a hangosítótorony tetején. Balázs egy lánykérés előkészítésében és létrehozásában is részt vett, a Strand legmeghatóbb pillanatát okozva. 
 
Csekkold le a videót, a libabőr még a képernyőn keresztül is garantált!