Visszatért a Káderek, most már Minden rendben!

Visszatért a Káderek, most már Minden rendben!

Egy nagyobb lélegzetvételnyi szünet után új dallal és klippel tért vissza a Káderek zenekar a zenei piacra. A MINDEN RENDBEN punkrock stílusban egyszerre szól a belső vívódásokról és az önmegvalósításról.
 
A 2000-ben alakult budapesti zenekar a kétezres évek közepétől, tíz éven át folyamatos résztvevője volt a magyar punkrock szintérnek. A háromtagú zenekar a 2015-ben megjelent, Nem vagyunk senkié! című nagylemezük után egy időre elhallgatott, azonban a hosszabb alkotói szabadság után újra stúdióba vonult és új dalokon kezdett dolgozni. Így született meg a Minden rendben, ami mindenki által ismert élethelyzetet ír le.
 
 
„A külvilág felé mindenki azt mutatja, hogy minden rendben van, közben meg, finoman fogalmazva sincs minden rendben. Természetesen mindenki a jóra, az élhető körülményekre a törekszik, de nagyon kevesen tudnak tenni érte. Ez a dal egyszerre szól a belső vívódásról, arról, hogy mennyit küzdünk azért legbelül, hogy egyszer-egyszer átlépjük a saját árnyékunkat annak érdekében, hogy néha egy kicsit önmagunk is lehessünk.” – mondta az új szerzeményről Öcsi, a zenekar frontembere.
 
 
„A zenei alap már 5-6 éve a polcon hevert. Vannak dalok, amiket az ember hosszú ideig, akár évekig rakosgat össze, van, ami kijön 10 perc alatt, a “Minden rendben” ez utóbbihoz tartozik.” – tette hozzá Puszi, aki a zenei alapokért felelt. „A visszatérést követően hamar lekerült a próbaterembe, erre hozott a harmadik tagunk, Roli először szöveget, amely kiválóan illeszkedik a zene hangulatához. A klip megálmodója és nagyrészt megvalósítója is Öcsi, sikerült egy rendkívül jó hangulatú videót varázsolnia.”
 
A Minden rendben egy újabb zenei felvonás nyitánya a banda életében, már dolgoznak az újabb zenei anyagokon.
 
 
 
 

A cikk megjelenését a Nemzeti Kulturális Alap támogatta.