Follow The Flow: “Ég és föld, amit megjártunk, a kettő között a különbség pedig tényleg ég és föld”

Follow The Flow: “Ég és föld, amit megjártunk, a kettő között a különbség pedig tényleg ég és föld”

Megjelent a Follow The Flow második lemeze, az ‘Ég és föld’, és ahogyan a cím is utal rá, a rajta hallható dalok megmutatják az igazán nagy magasságokat és mélységeket is.
 
2019 végén a zenekar egy boldog időszak, teltházas koncertek, alkotótábor és rengeteg jó élmény után érkezett meg a legmélyebbre, mikor az egész világon beütött a pandémia.
“Mindenkinek átállt az agya a rossz érzésre. A mennyet és a poklot is megjártuk, és persze mi sem tudtuk átugrani a karantén dalokat, mint például a “Tavasz”, amiben a boldogságot kerestük. A csúcson hagytuk abba egy időre, aztán újra éreztük a reményt, mikor egy teltházas Budapest Park koncerttel tértünk vissza 2021-ben” - mondta Fura Csé. - “Az album koncepciója hamar összeállt a fejemben, a cím pedig két értelmezésben is nézhető. Ég és föld, azaz menny és pokol, amit megjártunk, a kettő közötti különbség pedig tényleg ég és föld. Nem lehet összehasonlítani!”
 
 
 
Ahogy a zenekar fogalmazott, az elmúlt hónapokban egy sinus-görbét írt le az életük, az elkészült album pedig teljesen végigköveti a pandémia időszakát. 
Az elején nagyon fentről indul a szerzemények hangulata, majd jön a mélypont, utána pedig “A holnap küszöbén” című dalnál ismét pozitívvá válik a hangvétel, átlendül a nehézségeken, és a végén kicsúcsosodik. A dal címek is a meleg és hideg árnyalatok között ingadoznak ezen a bizonyos Sinus-görbén.
 
“A borítón is látható: mögöttünk a teltházas Budapest Park, előttünk pedig az apokalipszis időszaka van ábrázolva” - mesélte Fura Csé.
 
A korong megjelenése után néhány nappal, szeptember 17-én élőben is meghallhathatja a közönség az új dalokat a Budapest Parkban, ahol persze a korábbi kedvenc slágerek is megszólalnak. A lemezt fizikai formában a MOL-kutakon beszerezheted!