Itt a Kisesti új dala

Itt a Kisesti új dala

A Kacsikíká feltalálói második dalukat tették közzé nemrég.

Varga Ádám (30y) producerrel dolgozik 2016-ban a Kisesti. Terveik szerint ebben az esztendőben folyamatosan jönnek ki az új dalok. Első a sorban a „Lehet örökre”, melyhez Pamuki Krisztián csinált fotósorozatot. A dal a tinédzserek és a huszas-harmincas korosztály magánéleti útkereséséről szól. A végeredmény ritkán „happy end”, de mégis az üzenet annyi: mindig tudj mosolyogni önmagadon. Ezt a visszatekintést teszi meg a „Lehet örökre”, amikor a Vénusz-gödrös (lukas hát) strandpapucsos lányok „plátói fogságába” kerül a főhős.
 
"Jelenleg napi szinten dolgozik a 30y stúdiójában a Kisesti, a következő dalunk a „Szerelemből” egy valódi „műanyagmetál” lesz, amelyhez animációs videót készít a banda. A megjelenő dalokból később akár lemez is lehet, de nem ez számunkra a legfontosabb. Szeretnénk, hogy az egyre bővülő hallgatóságunkhoz minél előbb (ahogy kész van) jussanak el dalaink."
 
Legnagyobb nyári koncertjük a 9. Ördögkatlan Fesztiválon lesz Nagyharsányban, augusztus 6-án 19:00-kor a Sauska Etno Udvarban.