Itt az új kedvenc teraszod: a dekk megszínesíti a nyarad!

Itt az új kedvenc teraszod: a dekk megszínesíti a nyarad!

A 2020.03.11-én a Covid-19 világjárvány miatt a kormány által kihirdetett helyzet teljes mértékben átírta a hazai szórakoztatóipar és rendezvényszervezés világát. Ez alól pedig a főváros egyik legnagyobb koncert- és rendezvényhelyszíne, a Papp László Budapest Sportaréna sem volt kivétel: a Ház bezárására és a szervezőkkel együttműködve az események időpontjainak újratárgyalására kényszerültek.
 
A BudapestAréna munkatársai viszont hamar feltalálták magukat.
 
„Nem szerettünk volna a babérjainkon ülni, ezért egy belső ötlettől vezérelve találtuk ki és alkottuk meg a dekk projektet. A koncepció és az ötlet onnan ered, hogy bár be kellett zárnunk az Aréna épületét, de május 18-án a teraszok megnyithattak, így kiköltöznünk a 30 ezer négyzetméterrel rendelkező Aréna előtti területünkre.”
 
A dekk azóta egy igazi szív-lélek hely lett, amit örömmel fogadott a közönség, és ami mögé több
szponzor is szívesen beállt. Ezt egyrészt a fenntartható és kreatív ötlet, másrészt az alvállalkozókkal
fennálló szoros viszonyból származó, egymás iránt érzett szolidaritás hozta magával.
 
A dekk egy olyan közösségi térré alakult, ahol különféle játékok és szórakozási formák közül választhatnak azok, akik aktív kikapcsolódást keresnek. A kihelyezett focikapukat, ping-pong asztalt, teqballt, kosárpalánkokat és cso-csót bárki szabadon élvezheti, de a bátrabbak a parkolóházukban még gokartozhatnak is!
 
A felfrissülésre vágyókra is gondoltak: üdítők, hot-dogok, lepények, csokoládék, kávék széles választékát kínálják azoknak, akik a sportolás vagy egy hosszú nap után passzívan is kikapcsolódnának. Azok számára pedig, akik csak szeretnének kiszakadni a mindennapjaikból, és inni egyet – vagy kettőt – a barátaikkal, szintén remek alternatívát biztosít a változatos sör-, bor- és long- drink-kínálat.  
 
A korlátozások enyhülésével pedig újabb lehetőségek nyíltak meg a dekk előtt: újabban közismert előadók és zenészek színesítik a helyszín programkínálatát.
 
Ha nem szeretnél lemaradni az eseményekről, kövesd a Facebook oldalukat, ahol minden aktualitásról értesülhetsz!
 
Természetesen a bicikliket és a kis kedvenceket sem kell otthon hagyni!