Bemutatkozik az az e'en

Bemutatkozik az az e'en

AnnaElza (dalszerző/producer) és Eőry Attila (énekes/dalszerző) közös projektje

Az e'ent Eőry Attila (énekes/dalszerző) és AnnaElza (dalszerző/producer) páros alkotja. Sokéves barátság köti őket össze, ami a zeneiskolák padjaiban kezdődött és 2020-ban egy közös zenei projektté nőtte ki magát. 
 
 
Attila több stílussal ismerkedett meg tanulmányai során főleg jazz, pop és a rock világában. Számos zenei produkcióban énekelt (Zorán, Radics Gigi, Veres Mónika Nika, Kelemen Kabátban, Horányi Juli, Veréb Tamás, Spoon, Kanizsa Gina, Gulyás Roland, Nági). Jelenleg a Ruby Harlem és a Babám zenekar állandó tagja. AnnaElza zeneszerzői és produceri munkáiról az utóbbi években egyre többet lehet hallani a magyar elektronikus zenei színtéren. Bár jazz-szaxofonosként végzett a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen, ezzel párhuzamosan a hazai hip-hop és jazz szcénában kötötte zenei barátságait, 2019 már a house és a techno éve volt számára.
 
 
Első daluk a 'We Are Coming' nevet viseli, ami a februárban megjelenő debütáló kislemezük címadó dala. A House lüktetésű dal világának tökéletes helyszínt adott a Balaton felvidék egyik kis rejtett települése, ami AnnaElza egyik otthona, ezért szerencsére hazai terepen tudtak forgatni. A klipben kihasználták a hely természeti adottságait. A dal és a klip sem egy történetet mesél el hanem Attila vízióját mutatja be egy esős hajnali hazaútról, az emberi kapcsolatokról, kapcsolódásokról. Ezeket az érzéseket és érzelmeket fejezte ki a Zimits Laura (rendező, vágó) színekben és textúrákban gazdag képekkel, Elbert Tamás operatőri munkájának segítségével.