Kelta és ősmagyar igék, rímekbe szedve

Kelta és ősmagyar igék, rímekbe szedve

THA SHUDRAS KLIPPREMIER!

Ezúttal nem egy nagy költségvetésű klippel, hanem egy egyszerűbb, viszont annál izgalmasabb hátterű és tartalmú audiovizuális élménnyel kopogtat nálatok Trap kapitány és a Tha Shudras! Legújabb videós daluk, a VARÁZSIGE még a pandémia előtt született, viszont úgy érezte a zenekar, hogy a júliusi nagy dobásuk előtt ezt még feltétlen meg kell hallgatnia a közönségnek! Hogy miért? Mert a dalszövege létező kelta és ősmagyar igék, rímekbe szedve. Maga a kapitány mesélt nekünk a klipről.
 
 
A TERVEK
„Van egy most már majd 2 éves tervünk, amiből már egy évet teljesítettünk... Ez pedig az, hogy havonta igyekszünk megjelenni valami audiovizuális tartalommal. Eredetileg is az volt a terv, hogy nem minden klip lesz teljes költségvetésű, de sajnos a vírus is közrejátszott. Szerencsénk, hogy kreatívak vagyunk és a barátaink is azok, így nem kellett kétségbe esnünk. Annak ellenére sem, hogy a felvétel napján kellett SOS B helyszínt találni az eső miatt.”
 
A SZÖVEG
„Maga a zene van vagy 3 éves, a dalszöveget pedig kereken egy éve írtam. Áron, a szerzőtársam böngészett a neten varázsigék után, amik erőt, egészséget és boldogságot hoznak. Ezek közül szemeztem szótagszám, hangzás alapján, majd ezeket foglaltam rímbe!”
 
A VARÁZSIGÉK
„Hiszek az agykontrollban is! És a szakmámban, színpadi emberként nap mint nap látom, mennyit számít, mit hitetünk el magunkkal. Szóval ebben az értelmezésben van hatása minden igének.”
 
 
A KLIP
„Eredetileg egy ürömi réten forgattunk volna, aztán az eső közbeszólt és Tündi barátosnénk ajánlotta ezt az elhagyatott épületet, szóval azonnal át kellett rendeznünk az egészet. A klipet (és a fotókat is) a volt X-Faktoros Vincze Liza készítette.”
 
A JÖVŐ
Szeretnénk tartani legalább a 2 havi megjelenést, és amint lehet, szeretnénk a meghívásos bulik mellett saját rendezvényeket is csinálni.”
 
 
Korábbi anyagok itt és itt érhetők el!