Ünnepi készülődés a Lush-sal már novemberben!

Ünnepi készülődés a Lush-sal már novemberben!

Folytassuk hát a hallloween-t követően egy kellemesebb témával. Előző hónapban már górcső alá vettük az őszi meglepetéseket a Lush boltjainak polcairól. Ezúttal egy barátságosabb, sőt talán a legbarátságosabb - és családiasabb - ünnepnek nézünk elébe!
 
A szeretet ünnepe közeleg, és az ahhoz szorosan kapcsolódó advent is nagyon sokat ad! Mégiscsak ez lesz, ami hetekig tart, és a házban díszelgő gyertyák minden nap emlékeztet rá, hogy egyre közeleg Az Ünnep! A klasszikus ünnepi rend szerint egyébként rózsaszín és lila gyertyákkal várjuk vasárnapról vasárnapra, hogy eljöjjön az év végi békesség. De vajon meg kell várjuk mindenképpen az év végét a békesség kapcsán? Lehetne, hogy kicsit hamarabb kezdjük? Kezdjük már, légy’ szíves!
 
Néhányan azonosítják a békességet az “énidővel”, ami gyakran köthető egy rituális fürdőszertartáshoz. Nem a csuklyás alakokkal teli rituáléra gondolok, ahol áldozni kell a csuklyás alakok istenének, hanem az otthoni, gyertyafényes kádfürdőzésre, a frissítő zuhanyra, ami csupa finom, fahéjas, almás, és mindenféle szezonális illattal teli vagy akár egy üdítő arc- és hajpakolásra, amitől igazán átjár a békesség és a nyugalom. Valahol erről (is) kell szóljon ez az időszak, nem? Mármint a december! A készülődés, a nyugodtság és a család… Jó, azért a koncerteket ne hagyd ki, mert abból is van bőven!
 
 
Az előbb említett készülődés - a “rituálé” - olyan formában kell testet öltsön, hogy praktikus és könnyen kezelhető legyen. Ha pedig kádfürdőzéskor már te magad is pucér vagy, miért ne lehetnének azok a termékek is pucérak, amik ilyenkor az illatot és a hangulatot szolgáltatják. Hogy mire gondolok? Mondom!
 
Két nagy - vagy mondhatjuk, hogy óriás - dózisú kellemeskedés Lush adventi kalendárium és Christmas Buds név alatt futtatva. Erre gondoltam! A folyékony termékek ugyan nem pucérok, de cserébe újrafelhasználhatóak vagy visszavihetőek a boltba, hogy aztán más termékre váltsd be őket (mindezt ötösével, de a dobozon úgyis rajta van, tudni fogod!).
 
 
A Snow Angel szilárd fürdőolajtól kezdve, a Chocolate Santa fürdőbomba, a Snowman habfürdő, a Gingerbread ajakradír, a Fairy Tail cukros testradír, a Jingle Jelly tusfürdőzselé, a Reindeer habfürdő… rengeteg “finomság” vár rád, hiszen mindkét ajándékcsomagban 25-25 terméket találsz - megsúgom: ezzel a választással megspórolhatod a szokásos csokival teli adventi naptárak cukorsokkját, hogy még év végén is headbangelhess a kedvenceid klubkoncertjén, és ne feküdj ki a csokitól még otthon -, amelyekkel napról napra közelebb kerülsz az elején említett “Az Ünnep”-hez. És még a tested, lelked is ápoltad az akkor már elmúlt 24-25 napban. Csupa hasznos dolog!
 
Végezetül a Lush adventi kalendárium dobozának tervezőjének, Andre Williams-nek szavait idézem:
"Ez a doboz egy hatalmas buli. Táncoló lábak, ringó testek, bugizás és ünneplés. Egy jó élmény mindenkinek.”
 
Ez az, amire szükséged van! Kellemes feltöltődést! Kellemes készülődést! Kellemes ünnepeket!
 
 
-----
Írta: Könnyű Flóra
Fotó: Lush Cosmetics
 
A cikk a LUSH Hungary megbízásából jelent meg.