Gerappaaa

Gerappaaa

A '90-es és '00-es évek legnagyobb kedvenceivel vár a Gerappaaa "romantikus kiadása" február 15-én!

Vice City Party

Vice City Party

A nyolcvanas évek legnagyobb, legütősebb és legőrültebb slágerei és még sokminden más egy hatalmas, fergeteges oldies the goldies diszkó-buliban.

KFT - Farsangi csapatépítés

KFT - Farsangi csapatépítés

Az ünnepi időszaknak megfelelő vidám interaktív este - Fehér Károly (Ethnosound) jóvoltából és közreműködésével -, a közönségből is beszállhat bárki a közös zenélésbe… Az örömzene legyen veletek!

Vök (IS), Belau

Vök (IS), Belau

Az izlandi elektronikus dreampop trió legújabb megjelenése, az In The Dark album felvezetéseként játszik ismét Budapesten. Az estét a hazai Belau nyitja, akik az izlandi gejzírek elektronikus dreampop-világa előtt képzelt tengerparti helyszínekre visznek.

Monarchy (UK)

Monarchy (UK)

Csillámporral és lüktető basszusokkal megszórt zenéjével, új lemezzel érkezik Budapestre a Monarchy! Az ausztráliai gyökerű, Londonban székelő duó január 18-án megjelenő, Mid:Night c. albumát mutatja be az A38 Hajón február 10-én

Underground Sabbath

Underground Sabbath

BZMGZ I Future Grid I Édes-Dead I Long Live The Martyr I Filléres Rockdiszkó

Saverne | NB

Saverne | NB

Új év, új energiák, új dalok az Instant stégén.

Irie Maffia Farsang

Irie Maffia Farsang

A 2019-es évnyitó Irie Maffia buli, amit biztosan nem akarsz kihagyni: beöltözős farsangi bál Sena születésnappal megfűszerezve! Gyere és ünnepelj velünk február 9-én!

Pogózz Daniért! Segélykoncert

Pogózz Daniért! Segélykoncert

Bazsó Dánielt 2018 őszén SMA 2-vel (spinális izomatrophia) diagnosztizálták! Ezért a jegyekből származó teljes bevételt felajánljuk neki!

Tribute Farsang 2019

Tribute Farsang 2019

Ismét tribute-tel ünnepeljük a farsangot a Dürer Kertben, ahol többek között lesz Pantera by Vulgar Display OC, illetve Korn by Grain is.jegyvásárlás

Tom Odell

Tom Odell

A magyar rajongók legnagyobb örömére Tom Odell végre Budapesten is fellép 2019. február 8-án a Barba Negra Music Club színpadán!

Los Santos Party

Los Santos Party

Hatalmas pörgés, tánc és felszabadító hangulat rappel, r'n'b-vel, hip-hoppal, a nyolcvanas évektől napjainkig valaha volt legjobb számokkal!

Marley 74 - LB27 & Friends Tribute To Bob Marley

Marley 74 - LB27 & Friends Tribute To Bob Marley

Hatalmas örömünnep és emlékezés Marley-ra, minden idők legnagyobb reggae királyára, zenészére, gondolkodójára, forradalmárára, hagyományainak legnagyszerűbb honi képviselőivel.

Turbó Méhek

Turbó Méhek

A Turbó Méhek ismét rajzanak, ezúttal a Mika Tivadar Mulatóban! Gyertek, és hozzatok magatokkal sárga tengeralattjárót, teknósbékát, és két fél bigyót, illetve kispermetű gyerekeket, akik meghozzák az esőt!