Turbó Méhek

Turbó Méhek

A Turbó Méhek ismét rajzanak, ezúttal a Mika Tivadar Mulatóban! Gyertek, és hozzatok magatokkal sárga tengeralattjárót, teknósbékát, és két fél bigyót, illetve kispermetű gyerekeket, akik meghozzák az esőt!

Daniel Knox, Musica Moralia

Daniel Knox, Musica Moralia

Daniel Knox kortárs zongorista bemutatkozó albuma 2015-ben jelent meg, amit december 7-én követ második, Chasescene című nagylemeze. Ennek turnéján érkezik az A38 Hajó Kiállítóterébe

DLRM - Suckerpunch lemezbemutató

DLRM - Suckerpunch lemezbemutató

A DLRM budapesti alternatív rock zenekar miután végigturnézta az egész előző évet, fél év dalírás és stúdiózás után kihozta második nagylemezét Suckerpunch címmel, melyet most mutat be az A38-on.

Kelemen Angelika Jazz Quartet

Kelemen Angelika Jazz Quartet

Ezen az koncerten két vendége is lesz a Quartetnek az egyik Frenk akit az undergrund világából és a Budapest Bárból ismerhetünk a másik pedig Kovács Ferenc „Öcsi” aki a Magony együttes alapítója.

Avatar (SE)

Avatar (SE)

A látványos-monumentális groove metal egyik klasszikus képviselője, a svéd Avatar az év elején jelentette meg Avatar Country című konceptlemezét.

John Garcia (US)

John Garcia (US)

A Kyuss, az Unida, a Vista Chino és a Hermano hangja a The Band of Gold formációjának élén látogat újra a fővárosba, hogy bemutassa legújabb lemezét a hazai rajongóknak.

ProgCampWinterTour

ProgCampWinterTour

58 I Dreamgrave I The Royal Freak Out I Room Of The Mad Robots I Filléres Rockdiszkó

Időutazó Rock Band

Időutazó Rock Band

Legendás magyar rock dallamok újratöltve az Időutazó Rock Band zenekar előadásában.

Gerappppaaaa

Gerappppaaaa

Igazi házibuli a belváros közepén a '90-es és '00-es évek legnagyobb kedvenceivel!

Spencer Hill Magic Band

Spencer Hill Magic Band

Igazi életvidám stíluskavalkádot produkál az a nagyzenekar, amely Bud Spencer és Terence Hill szellemiségét írja át igazi bulizenévé.

Glacial Feast

Glacial Feast

AndaGramma I Varnyu Mariann - Gedeon András Duó I Kiel Winde I Filléres Rockdiszkó

Special Guest

Special Guest

Válogatott rock gyöngyszemek: Bon Jovi, Deep Purple, Journey, Toto és még sokan mások

Junkies / Aurora / Budapest / Trousers

Junkies / Aurora / Budapest / Trousers

Harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Hangos-Punkos Rakendroll Táncház, hagyományosan év elején, a Junkies és az Aurora zenekarokkal. Az idén a Junkies nihilista punkműsorral, az Aurora a 30 éves Viszlát Iván album dalaival készül. Vendég:The Trousersjegyvásárlás

Lithium Night

Lithium Night

A legfrissebb multivitaminként pezsgő brit zenék estjén ezúttal a legvadabb és legéletrevalóbb lemezlovasok jóvoltából dőlnek majd ránk a jobbnál jobb, frissebbnél frissebb, őrjítőbbnél őrjítőbb zenék.

Dorothy

Dorothy

A zenekar 2018.09.28-án megjelent negyedik albumának, a Tessék!-nek fővárosi lemezbemutató koncertjére az A38 Hajón kerül sor, 2019.02.01-jén.